Yunus Emre Ortaokulu

Telefon : 0541 462 6176
WEB https://idilyunusemre.meb.k12.tr
Adres : PINARBAŞI KÖYÜ PINARBAŞI KÜME EVLERİ ŞIRNAK IDIL PINARBAŞI YUNUS EMRE ORTAOKULU BLOK NO 386 İDİL / ŞIRNAK
VİZYON : Bulunduğu sosyal çevreye katkı sağlayan, öğrenci-veli-öğretmen ilişkilerinde hoşgörüyü yakalayan, eğitim, yönetim ve sosyal faaliyetlerde başarısını kabul ettirmiştercih ve takdir edilen bir kurum olmak.
MİSYON : Milli ve manevi değerlere bağlı, kendisi ve toplumu ile barışık, özgüveni yüksek, bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanan, ahlâk sahibi iyi bir insan iyi bir öğrenci iyi bir toplum yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Okulumuzdan Fen Lisesi(1)-Anadolu Lisesi(10)-İ.H.L.(2)-Sağlık Meslek Lisesine(2) her yıl öğrenci kazandırıyoruz.

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim vermekteyiz.
Servis :
Ulaşım : Okula ulaşım servisle sağlanmakta olup, servis öğretmenlerimizi getirip götürmektedir. Aynı zamanda okulumuz Nusaybin dolmuş güzergahında olduğundan saat başı erişim imkanı da vardır.İdil İlçesi içinden Nusaybin araçlarına binilerek; Cizre İlçesi içinden Nusaybin araçlarına binilir, Köyceğiz karakolunun yakınında (pınarbaşı köyü kavşağında) inilir
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şırnak´a uzaklığı 85 km- 95km İdil merkeze uzaklığı 18km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :